Interieur Appartement in Spanje

Wat leuk …. een appartement inrichten in Zuid-Spanje ! Maar ja …..het interieur van een appartement in Zuid-Spanje, een warm klimaat, vereist een andere inrichting dan een appartement in Nederland. Er zijn andere aandachtspunten om rekening mee te houden. Het interieur zal afgestemd moeten worden op zomerse omstandigheden. Vloeren van koele materialen, afdoende zonwering voor het glas, airconditioning in het appartement, voldoende koeling in de keuken, etc. etc. Daarom als basis een Marmeren vloer Perlato Olimpo, neutrale muurtinten, screens allover ! … en toch er moet voldoende spanning en balans zijn … daarom gekozen voor een zeeblauwe tint gecombineerd met de donkerbruine en beigetinten. Alhoewel …. de master bedroom een combi van paarstinten is !! Al met al een “cool” resultaat.

Voor meer info neem dan contact met ons op.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.