Binnenhuisarchitect voor Bungalow Oisterwijk

Dit stel roept de hulp van de binnenhuisarchitect in voor professioneel interieuradvies en -ontwerp. De wens hen om de woonkamer / eetkamer om te vormen tot een sfeervolle en praktische familieruimte hebben we uitgevoerd door gebruik te maken van poedertinten / lichtgrijze / warme rode en groene, rustiek hout en modern meubilair. Voor pit en contrast zijn er elementen zwart toegevoegd. Het design van een maatwerk kast met geïntegreerde werkplek en tv plek maakte het plaatje compleet.

Voor meer info over mijn werk als binnenhuisarchitect neem dan contact met ons op.

“Wij zijn nog steeds heel erg blij dat we Mieke vroegen ons te helpen met het indelen en inrichten van onze woon/eetkamer!!!”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.