Huis inrichten in Hilvarenbeek

Een verbouwing van de gehele benedenverdieping. Woonkamer / leefkeuken / hal / toilet. Voor het huis inrichten in Hilvarenbeek is een Interieur stylist nodig. De kinderen zijn het huis uit, maar de kleinkinderen zijn er regelmatig te vinden ! Deze mensen willen een modern / sfeervol en praktisch interieur.  De juiste balans, kleurstelling en materialen. Met name de trap was hier een issue. Het was een zeer gedateerd exemplaar. Bruine trap in een ruimte met donkere metselwerk muren. Deze hebben we licht geschilderd met contrast kleur traptreden en een contrasterende muurkleur. Het is een blikvanger geworden !! 

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.