Interieurdesign en Interieurideeen in Reusel

Dit gezin heeft een ouder huis met “die bijzondere details” gekocht. Ze willen het karakter van dit huis behouden maar tevens een inrichting van deze tijd. Tijd voor interieurdesign te beginnen met talloze interieurideeen !!

Uitvoering : Een mooie houten vloer in de woonkamer waar de bestaande haard nu een eyecatcher is. Natuursteen “old looking” vloer in de keuken met een landelijk karakter. Poedertint kleur op de muur in combi met het off white en als accent veel rood. Steigerplanken kast en tafel in combi met een vleugje staal. Moderne stoeltjes en leuke accessoires. Ook de badkamer heeft een flinke update gehad. Wat een verschil met voorheen ! 

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

 

Enige tijd geleden een huis gekocht, een nieuwe plek, een nieuwe start. Wat was het lastig om de mogelijkheden van het huis te zien. Op advies van Mieke werden enkele aanpassingen gedaan, wat een ruimte en licht, een wereld van verschil. Ook kwam ze met enkele plannen voor de inrichting met verschillende opties voor de sfeer in huis. Uiteindelijk een keuze gemaakt met de deskundige hulp van Mieke en daar was ons nieuwe huis. Nadat we nog een middag op pad zijn geweest voor de laatste accessoires was het klaar! We genieten elke dag van ons (t)huis! Dank je wel Mieke voor je deskundige, gezellige aanpak!”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.