Woonkamer inrichten Tilburg

Dit koppel is toe aan een metamorfose van de woonkamer. Het moet warmte uitstralen maar tevens moet het ook licht blijven in huis. De opstelling van het meubilair moet anders en hier en daar nieuwe accessoires en verlichting. Een woonkamer inrichten in Tilburg dus !

De stijl is retro maar dan in een modern jasje. Kleurrijk met een goede basis. Het is bijzonder maar ooooh zo mooi. 

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

 

Mieke, een geweldige interieurontwerp(st)er. Ze heeft ons op een bescheiden manier geweldige adviezen gegeven. Ze gaf ons de ruimte en tijd om hierover te brainstormen. In overleg zijn we tot een mooi interieurplan gekomen. En tot op de dag van vandaag hebben we hier zeer zeker geen spijt van gehad. We genieten elk uur van ons nieuw interieur. Mieke’s interieurvisie is een aanrader voor iedereen!”

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.