Woonkamer inrichten en Woonideeen Moergestel

Hoe krijgen we de juiste sfeer in onze woonkamer ? Hoe de woonkamer inrichten met de juiste woonideeen ? Dat was de vraag die ze me stelde. De muren geschilderd in de juiste kleuren, hier en daar een aanpassing v.w.b. het meubilair, raambekleding vervangen, een mooi vloerkleed en daar was hun beoogde sfeervolle woonkamer !

Voor meer info neem dan contact met ons op.

“We zijn prettig en op een professionele manier geholpen met het restylen van onze huiskamer. Ze luistert goed naar je wensen en combineert die met haar ideeën en daarbij blijft het dan nog steeds jouw huiskamer. Wij hadden zelf geen idee wat we met al die verschillende stijlen die we hadden aan moesten daar heeft Mieke door kleur op de muur, een vloerkleed wat meubels een likje verf en nieuwe gordijnen een eenheid van gemaakt. We zijn erg blij met het resultaat.”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.