Interieurontwerp indeling penthouse Eindhoven

Een ruim en prachtig penthouse in het mooie Eindhoven. Alles begint met een praktische en perfecte indeling van je woning, appartement of zakelijk object. Een flink stukje interieurontwerp voor de juiste indeling van dit penthouse. 

De bestaande tekeningen voorzagen niet in een praktisch ingedeeld penthouse. Na het bekijken van de ruimte kwam al snel het idee de living en kitchen om te draaien. Meer ruimte voor de woonkamer, een prachtig uitzicht vanuit het keukengedeelte, met als divider/verbinder een prachtige 3 zijdige haard, een Eye-catcher in dit ruime appartement waar je vanuit elke hoek van dit penthouse zicht op hebt. De overige ruimtes delen we zo in dat er een logische routing ontstaat. Door de juiste materiaal- en kleurkeuze is dit penthouse in balans maar is er genoeg spanning zodat het interieur “leeft”. 

Het penthouse is nog “under construction”, zodat het eindresultaat nog niet gefotografeerd kan worden. Voor nu alleen nog de vorderingen!

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.