Een sfeervol interieur in Oisterwijk!

Niet gemakkelijk! We kunnen de juiste sfeer in onze woning niet realiseren!! Na het vrijblijvende gesprek en “even binnenkijken” werd het me al snel duidelijk wat hier ontbrak en hoe ik mijn opdrachtgever heel blij kon maken met een Warm Thuis.  

In ieder geval een haard en de juiste kleuren waren onderdeel van een nieuw interieur plan voor de bestaande woning. Nog niet alles is gerealiseerd maar de haard brand al lekker!!

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.