LIEVE KLEINE WONING OIRSCHOT

STYLING 

 

Een lieve kleine woning in het hartje van Oirschot. De benedenverdieping is toe aan een restyling. Van een ietwat donkere, kleurloze ruimte naar een sfeervol, licht en fraai geheel. Toch een uitdaging om een kleine woning zo te laten sprankelen. 

 

 

“Wij zijn erg blij met je plan en advies m.b.t. inrichting benedenverdieping en het juiste meubelair. Voor nu nergens spijt van. Inschakelen van jou was top!”

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.