3D Visuals

Wat is er handiger dan het visueel maken van een ruimte of woning. Je kunt letterlijk zien hoe het gaat worden. Door middel van 3D visuals geven we je een kijkje in de nieuwe ruimte/woning.

Makkelijk om te zien of het ontwerp van die deur, dat tv/haardmeubel, die keuken of badkamer werkelijk naar je zin is. Of je jezelf kunt vinden in de kleuren van de muren, de modellen van het meubilair, die raambekleding etc. etc. Is de indeling naar je zin of de opstelling van de zithoek ? Met behulp van 3D visuals wordt de situatie inzichtelijk gemaakt en kun je met eigen ogen zien of het naar je zin is.

Je kunt voor 3D visualisatie kiezen bij aanvraag voor een interieurplan. Uiteraard is het ook mogelijk een separate 3D visual te laten maken.

Is een gevisualiseerd interieur plan of een separate visual een uitkomst voor jullie, neem dan contact met ons op.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.