Interieurstyling

Ten slotte worden de puntjes op de I gezet door middel van interieurstyling !

De juiste kleuren, materialen, raambekleding, muurbekleding, meubilair, accessoires, etc. vormen samen het sfeervolle totaalplaatje.

Wij gaan zorgen voor de juiste balans, de juiste verbindingen, de juiste zichtlijnen en de juiste combi’s, zodat jij een eigen plekje hebt waar het heerlijk thuiskomen is.

WAT KUN JIJ VERWACHTEN!

Samen met een goede basis brengt de styling van je interieur SFEER en BALANS in je woning. Aan de hand van 2D of 3D beelden en/of 1 of meerdere opties van moodboard(s)/sfeerimpressie(s) wordt jou aangegeven hoe je de juiste combinaties maakt, waar je het kunt kopen en hoeveel het kost. Een andere optie is dat we samen gaan woonshoppen zodat zeker de juiste keuzes gemaakt worden. Zoals bepaald in offerte is er natuurlijk ook de mogelijkheid dat wijzelf ter plaatse de styling uitvoeren.

Bijgaand een voorbeeld van het eerste gedeelte van een styling plan.

INTERIEURSTYLING VOOR BALANS EN RUST

Door een goede styling is er balans en dus rust in jouw ruimte/woning.

Jij zult zeggen : “Het klopt”!

Ben jij toe aan een update van jouw interieur, neem dan contact met ons op.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.