Online Interieuradvies

Wat leuk, je bent op zoek naar een Persoonlijk, Professioneel en Passend online Interieur Advies ! Met de grootst mogelijke zorg en 100% garantie ontvang je binnen de aangegeven periodes een bijzonder interieurplan.
We beginnen bij het begin… Stap voor stap ..

Bekijk hier onze tarieven voor online advies.

 • Klik op een afbeelding
 • Je ziet diverse kleuren. Kies minimaal 2 kleuren die je aanspreken.
 • Je ziet diverse materialen. Kies minimaal 2 materialen die je in je interieur terug wil zien.
 • Omschrijf je wensen zo nauwkeurig mogelijk. Voor woonkamer bijv. Wil je bepaalde meubelstukken terugzien in je interieur, wil je een werkplek, veel kastruimte of juist niet, een speelhoekje voor de kinderen, bepaalde wensen t.a.v. tv of haard of kachel. Voor keuken bijv. Kookeiland, voorkeuren voor welke apparatuur en materialen. Voor slaapkamer bijv. Welke materialen, kleuren etc. Voor badkamer bijv. Voorkeur voor welke materialen en welke sanitaire onderdelen. Kortom waar kunnen we mee starten. Vermeld eventueel wat je zeker NIET mooi vindt, of zeker NIET in je interieur wilt. Je kunt ook foto's of webpagina's toevoegen van interieurs die jij mooi vindt.
 • UPLOAD MINIMAAL 4 FOTO'S

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, docx, doc.
 • AFMETINGEN VAN DE RUIMTE

  Upload een plattegrond
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, docx, doc.
 • JOUW GEGEVENS

Behandeling adviesaanvraag
Na het verzenden van je adviesaanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt een bevestiging met een factuur voor 1/3 deel aanbetaling. Als deze voldaan is gaan wij aan de slag.

Levertijden
Visie en Tips: 5 werkdagen
Visie en inrichtingsadvies: 5 werkdagen
Visie en Visuals: 10 werkdagen

Levering
Zodra je ontwerp klaar is, krijg je een mail in je box. Na de restbetaling kun je het ontwerp downloaden en genieten van je nieuwe verrassende interieurplan. Met de grootst mogelijke zorg en 100% garantie leveren wij dit ontwerp.

Heb je nog vragen of opmerkingen dan zijn er uiteraard diverse mogelijkheden voor direct contact met de interieurconsultant.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.