LUXE WOONBOERDERIJ MET KARAKTERISTIEKE DETAILS HAAREN

De zwaar gedateerde woonboerderij wordt zeer grondig verbouwd. 

Diverse oude details worden nu juist letterlijk “in de schijnwerpers” gezet.

Het authentieke karakter van deze prachtige boerderij blijft door het behoud van zijn oude eiken spanten, het grote en prachtige met oude bakstenen gemetselde rookkanaal van de vroegere schouw waar de metalen haken nog zichtbaar zijn en de oude zolderdeurtjes, voor altijd behouden.

De badkamer op de bovenverdieping is bijzonder te noemen, met de enorme schoorsteenmantel die tot in de nok zichtbaar is, door het gebruik van een glazen plafond. Ook de Master Bedroom is bijzonder door de open nok met zijn karakteristieke oude spanten en bakstenen muur.   

Een houten visgraatvloer van oude eiken bielzen, grote antraciet natuursteen tegels en gebakken Waaltjes vormen de vloeren, ook weer aangepast aan het karakter van deze prachtige woonboerderij.

De keuken met z’n ongekantrechte vol houten fronten en Belgisch hardsteen werkblad en niet te vergeten het fornuis, maar dan wel met de luxe van nu, is onweerstaanbaar mooi!

De styling hebben we perfect aangepast aan de karakteristieke ideeën van toen en nu. De oudgroene en grijze tinten gebruikt door het hele huis, de perfecte tinten vouwgordijnen en de in betweens tot op de grond, afstekend tegen de donkere oud groene kozijnen, matchen perfect.  Het meubilair is een mix van landelijk en een tikkeltje design met z’n diverse op elkaar afgestemde kleuren. De mooie combinaties maken van deze prachtige woonboerderij een verrassend en buitengewoon fraai geheel.

Dit is af!!!

 

   

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.