Interieuradvies in Moergestel

Ben je op zoek naar het juiste interieuradvies -ontwerp of styling of goede tips voor uw interieur in de omgeving van Moergestel ? Roozen Interieur Visie kan je helpen het interieur als een warme deken om je heen te wikkelen . Een frisse en professionele blik van een specialist die jouw huis en interieur eens vanuit een andere kant bekijkt.

Door gebruik te maken van de juiste visie, inspiratie, adviezen en visualisaties maakt Roozen Interieur Visie van jouw huis, een sfeervol, en eigen THUIS. Want wat is er nou fijner dan een inrichting die klopt ! Die rust en warmte uitstraalt.

Wij zijn altijd op zoek naar een persoonlijk, dynamisch en tijdloos interieuradvies. We gaan het gesprek met je aan om de eisen en wensen goed in kaart te brengen. We denken met je mee en pas als we een goed beeld hebben zullen we het plan uit gaan werken.

Interieuradvies van een specialist in Moergestel

De afgelopen jaren heeft Roozen Intereurvisie haar naam gevestigd in de omgeving van Moergestel. Al meerdere projecten zijn op een mooie manier afgerond. Op zoek naar inspiratie? Neem dan zeker een kijkje onder het kopje projecten .

We helpen u niet alleen bij de woonkamer. Ook de eetkamer, slaapkamer, zitkamer of speelkamer kunnen wij van het juiste interieur voorzien.

Overtuigd door onze website? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies of het juiste interieur plan voor jouw woning of ga voor online-interieur-advies .

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.