Interieuradvies en -ontwerp in Tilburg

Ben je op zoek naar het juiste interieuradvies en -ontwerp of goede tips voor je interieur in omgeving van Tilburg ? Roozen Interieurvisie kan je helpen het interieur van woonkamer- eetkamer, slaapkamer, badkamer etc. een metamorfose te geven. Een frisse en professionele blik van een specialist die jouw interieur eens vanuit een andere hoek bekijkt.

Door gebruik te maken van de juiste inspiratie, adviezen en visualisaties helpt Roozen Interieur Visie jouw huis, een sfeervol, persoonlijk en eigen THUIS te maken. Want wat is er nou fijner dan een huis dat echt jouw THUIS is ?!

Wij vinden het heel erg belangrijk om een Persoonlijk, Dynamisch en Tijdloos interieuradvies – ontwerp – styling te geven. We gaan het gesprek met je aan om de eisen en wensen goed in kaart te brengen. Pas als we een goed beeld hebben gaan we een passend interieur plan voor je maken.

Interieuradvies van een specialist in Tilburg

De afgelopen jaren heeft Roozen Interieur Visie haar naam gevestigd in de omgeving van Tilburg. Al meerdere projecten zijn met een prima resultaat afgerond. Op zoek naar inspiratie? Neem dan zeker een kijkje onder het kopje projecten.

Geef aan of je woonkamer / woonkeuken gebied, master Bedroom, badkamer of bovenverdieping onder handen wil nemen, en wij zorgen voor een professioneel en passend interieur plan.

Overtuigd door onze website? Neem dan contact op met Roozen Interieurvisie voor een uitgebreid advies of dat juiste interieur plan of ga voor online-interieur-advies .

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.