Interieuradvies

Na het ontwerp, gaan we dieper in op het interieuradvies betreffende materialen, kleuren, en indelingen maar ook bijv. bij een keuken welke apparaten, spoelbak, manier van afzuiging etc. , en bij een badkamer bijv. welke sanitaire onderdelen van welke merken in welke kleuren.

Denk aan adviezen betreffende vloeren, wandbekleding, plafonds, ramen en deuren, schuifpui of openslaande deuren, synchroonsysteem, taatssysteem of schuifsysteem. Of aan adviezen betreffende meubilair, vloerkleden, raambekleding, verlichting en evt. akoestiek. Tot slot zal het resultaat van  al deze interieuradviezen een sfeervol  totaalplaatje zijn dat een heerlijk thuisgevoel op zal leveren.

Maar waar kunnen we al deze producten kopen of zien ? Wij werken samen met een aantal bedrijven waarbij we zeker zijn van een fijne samenwerking , klantvriendelijkheid en dat ze hun afspraken nakomen. We kunnen samen gaan “woonshoppen” of  showrooms bezoeken, om er zeker van te zijn dat de juiste keuzes gemaakt worden.

Bij een eenvoudiger interieuradvies geven wij advies waar je de producten kunt kopen en voor welke prijs.  

Interieuradvies; een tipje van de sluier

Om een tipje van de sluier op te lichten geven we hierbij alvast onze 3 Gouden Interieur Tips :

1. Houd zichtlijnen in het oog. 

Zichtlijnen zijn de visuele lijnen die je waarneemt als je een ruimte betreed. Voor je gevoel moeten deze “kloppen” ! Dus bijv. geen barrières in de logische looprichting . Als je binnenkomt is een ruimtelijke ervaring van groot belang. Ook wat het oog waarneemt voor wat betreft alle kleuren en materialen in de ruimte moeten de zichtlijnen logisch zijn. 

2. Maak verbindingen. 

Verbindingen maak je door kleuren, materialen of meubilair. Hierbij kun je gebruik maken van de vloer, de muur of het plafond of maak bijv. verbinding met dominante stukken in je interieur. Mede daardoor krijg je balans in de ruimte.

3. Gebruik de juiste kleuren. 

In een kleine of grote ruimte, brede of smalle ruimte, hoge of lage ruimte gebruik je bepaalde kleuren om deze ruimte optisch juist anders te laten lijken. Ook het kiezen van die mooie kleur in de ruimte is een ware zoektocht. 

Ben je toe aan een nieuw interieur, neem dan contact met ons op. 

Wil je graag ONLINE interieuradvies/ontwerp ga dan naar : online-interieur-advies en wij nemen snel contact met je op. 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.