Interieuradvies

Na het ontwerp, gaan we dieper in op het interieuradvies betreffende materialen, kleuren, en indelingen maar ook bijv. bij een keuken welke apparaten, spoelbak, manier van afzuiging etc. , en bij een badkamer bijv. welke sanitaire onderdelen van welke merken in welke kleuren.

Denk aan adviezen betreffende vloeren, wandbekleding, plafonds, ramen en deuren, schuifpui of openslaande deuren, synchroonsysteem, taatssysteem of schuifsysteem. Of aan adviezen betreffende meubilair, vloerkleden, raambekleding, verlichting en evt. akoestiek. Tot slot zal het resultaat van  al deze interieuradviezen een sfeervol  totaalplaatje zijn dat een heerlijk thuisgevoel op zal leveren.

Maar waar kun jij nou al deze producten kopen of zien ?

Ten eerste werken wij samen met een aantal bedrijven die deskundig en klantvriendelijk zijn en waarvan wij zeker weten dat zij hun afspraken nakomen.

Een andere optie is om samen te gaan “woonshoppen” of  showrooms te bezoeken, om er zo zeker van te zijn dat jij de juiste keuzes maakt.

Bij een eenvoudiger interieuradvies geven wij advies waar jij de producten kunt kopen en voor welke prijs.  

WAT KUN JIJ VERWACHTEN!

Afhankelijk van jouw keuze kan een interieur plan bestaan uit een duidelijke 3D visualisatie van je woning die uitgewerkt is in een uitgebreide presentatie in LayOut. Daarin komen alle wensen en eisen aan bod die we samen besproken hebben, en alle adviezen en ontwerpen die nodig zijn om verantwoord te starten met de verbouwing/restyling/herindeling/bouw etc.

Bijgaand een voorbeeld van een uitgewerkte opdracht. Er worden opties gegeven die nauwkeurig uitgewerkt zijn. Dit in gezamenlijk overleg en volgens offerte.

Na gemaakte keuzes komen wij met de fysieke (kleur)stalen om het totaalplaatje te presenteren. We bekijken alles bij daglicht en de uit te voeren werkzaamheden worden duidelijk doorgesproken zodat alles daadwerkelijk uitgevoerd kan gaan worden.

Heb jij interieurplannen?

Neem dan gerust contact met ons op.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.