WAT WE DOEN!

ONTWERP TRAJECT

KENNISMAKEN

We gaan samen een gesprek aan om elkaar beter te leren kennen en te kijken of er een wederzijdse klik is. Wat zijn jullie wensen en eisen en hoe werken wij. Na dit gesprek werken wij de offerte uit.

2D ONTWERP

Om een sfeervolle en unieke interieur beleving te kunnen creëren is het essentieel om de wensen en stijl van de opdrachtgever nauwkeurig in kaart te brengen d.m.v. 2D ontwerpen. Vanaf hier kunnen we het interieur ontwerp op gaan bouwen.

LICHT- EN ELEKTRAPLAN

Op een 2D plattegrond worden de verlichting en elektra punten aangegeven. Daar deze erg belangrijk zijn worden ze al in een vroeg stadium ingetekend in de vorm van een technische tekening.

3D ONTWERP

Nadat het eerste gedeelte is afgerond, kunnen we alle definitieve input gaan vertalen naar een 3D ontwerp. Hier begint de woning “te leven”! De opdrachtgever krijgt een bijzonder reëel beeld van zijn toekomstige woning.

KLEUREN EN MATERIALEN

Naar aanleiding van de wensen en eisen en de moodboard(s) van de opdrachtgever gaan we de kleuren en materialen bepalen en intekenen. De gekozen items worden d.m.v. stalen gepresenteerd, zodat men deze kan ervaren en beleven.

MAATWERK

Een interieur krijgt een eigen karakter door maatwerk interieur elementen. Deze elementen worden exact uitgetekend zodat de interieurbouwer hiermee aan de slag kan.

MEUBILAIR/ACCESSOIRE ADVIES EN/OF AANKOOP BEGELEIDING

Het comfort en de kwaliteit van meubilair staan hoog in het vaandel. Samen met de exclusiviteit van het meubilair gaan we de juiste balans zoeken. We staan uiteraard ook klaar om samen met de opdrachtgever het juiste meubilair uit te gaan zoeken en/of te laten ontwerpen.

 

 

REALISATIE INTERIEUR PLAN

Als het interieur ontwerp tot in detail is uitgewerkt en alle plannen zijn toegevoegd is het tijd voor de uitvoering.

  • De opdrachtgever begeleidt zelf het (ver)bouwproces.
  • Wij nemen alle zorgen uit handen en nemen, samen met ons team van betrouwbare partners, onze verantwoording voor uitvoering van het ontwerp.

 

 

STYLING

Met de juiste accessoires, vloerkleden, kleinmeubelen, “groen” en eventueel kunst stylen wij uw woning tot een sfeervol totaalplaatje.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.