Interieuradvies

Om als uiteindelijke resultaat een sfeervol interieur in balans te kunnen creëren gaan we werken volgens onderstaand stappenplan.

1. VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK

We gaan samen een gesprek aan om elkaar beter te leren kennen. Wat zijn jullie wensen en hoe werken wij. Een fijn informatief gesprek met een passend stappenplan.

2. WENSEN EN EISEN LIJST & ONTWERP 

Om een fraai en praktisch ontwerp te kunnen maken en een perfect interieuradvies te kunnen geven is het essentieel om alle wensen en eisen van de opdrachtgever in kaart te brengen. Alleen dan wordt het een “kloppend” totaalplaatje.

3. PLAN VAN KLEUREN & MATERIALEN

De juiste materialen en de juiste kleuren! De basis van het interieur plan. Door een goede verdeling en afstemming in de ruimte ervaar je rust en balans.

4. PLAN VAN VERLICHTING

De sfeer in je interieur is voor een groot deel afhankelijk van een goed lichtplan. Een goede verdeling van de lichtpunten en de juiste kleurwarmte. Het is bijna het meest sfeerbepalende deel van het interieuradvies. Dit wordt dan ook uitgebreid uitgewerkt in een duidelijke 2D tekening.

5. PLAN VAN MEUBILAIR & ACCESSOIRES

Niet alleen een fraaie vormgeving en kleur zijn belangrijk voor het meubilair. Ook het zitcomfort en het praktische onderhoud is een issue. Wij adviseren of gaan met onze opdrachtgever woonshoppen voor de juiste keuze en een fraai resultaat.

6. REALISATIE VAN HET PLAN

Wij geven de keuze:

  • Wij ontwerpen en geven advies op de achtergrond. De opdrachtgever begeleidt zelf het (ver)bouwproces.
  • Wij ontwerpen en geven advies, gaan met de opdrachtgever woonshoppen en regelen meetafspraken, leverafspraken etc. voor het stofferen en meubileren van de woning.
  • Wij ontwerpen en geven advies en begeleiden het gehele bouw- of verbouwproces incl. stoffering en meubilering van de woning.

 

7. STYLING

Ten slotte zetten we de puntjes op de “I” door de juiste accessoires aan te reiken en/of in de woning te plaatsen voor een schitterend eindresultaat.

 

 

 

 

Zijn de keuzes gemaakt en zijn we het samen eens dan gaan wij offerte maken of werken we op regiebasis voor onze opdrachtgever.

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je een vrijblijvend intake gesprek voor  interieurontwerp, interieuradvies en/of interieurstyling op maat, dan horen wij het graag.

 

Wij werken offline binnen de regio Tilburg / Eindhoven/ Breda / Den Bosch.

 

Buiten die regio zijn wij ook actief in de vorm van Online Interieur Advies. Wij tekenen je woning of ruimte in 3D en kunnen op die manier in de gehele woning ontwerpen en stylen. Bovendien zijn er goede communicatielijnen d.m.v. Mailen, Bellen, Appen of Skypen. Het werkt prettig en relaxed.

Is dat voor jou een mooie oplossing ga dan naar Online Interieuradvies.

 

 

Graag tot Ziens of Horens bij RIV …

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.