Interieuradvies in Berkel-Enschot

Interieuradvies van een specialist in Berkel-Enschot

Zoek je interieuradvies in Berkel-Enschot of wil je gewoon goede tips voor jouw interieur? Dan ben je bij Roozen Interieurvisie aan het juiste adres. Wij kunnen je interieur transformeren naar een sfeervolle, warme en uitnodigende ruimte. Zo 1 waar je je THUIS voelt en niet meer wilt gaan.

Met de juiste visie, adviezen, inspiratie en visualisatie helpt Roozen Interieur Visie je om van jouw huis, een Sfeervol, Persoonlijk en Eigen THUIS te maken. Wie wil dat nou niet?

Wij gaan ervoor om jouw huis van een Persoonlijk, Dynamisch en Tijdloos Interieur te voorzien. De eisen en wensen worden goed in kaart gebracht alvorens een professioneel en passend interieur plan neer te zetten.

De laatste jaren heeft Roozen Intereurvisie haar naam gevestigd in Berkel-Enschot en de wijde omgeving. Vele projecten zijn met een mooi resultaat afgerond, zoals je kan zien bij onze projecten.

De woonkamer / eetkamer, slaapkamer, zitkamer of speelkamer, het maakt niet uit ! Geef aan voor welke ruimte je advies / ontwerp / styling wil en wij zorgen voor een professioneel en passend interieur plan, uiteraard in nauwe samenwerking .

Overtuigd dat wij je kunnen helpen? Neem dan contact op met Roozen Interieurvisie voor een uitgebreid advies of ga voor online-interieur-advies.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.