Interieurontwerp

We willen allemaal een interieur waar we onszelf “Thuis” voelen. Om in de woning of een bepaalde ruimte de juiste sfeer en praktische leefruimte  te creeeren zal er menigmaal iets ontworpen moeten worden. Denk hierbij aan interieurontwerp voor de keuken, badkamer, meubilair, trappen, kasten, tv/haard meubel etc.

De interieurontwerper gaat iets bedenken wat in de juiste verhouding, dus de juiste afmetingen , en in balans, de juiste materialen en contrasten (spanning) d.mv. de juiste( kleur)combinaties,  is met de woning of de bepaalde ruimte. Ook het leggen van de juiste verbindingen is belangrijk.

Bijvoorbeeld een optisch centraal punt kiezen in een ruimte of de woning, zodat men van alle kanten kan genieten van iets bijzonders. Het heeft allemaal te maken met interieurontwerp. Samen gaan we vervolgens overleggen zodat we eenheid, sfeer en het echte “Thuisgevoel” voor je kunnen creeeren.

Interieurontwerp in 3D

Dit alles kan vastgelegd worden in 3D beelden, zodat men met eigen ogen het nieuwe interieur kan bekijken. Alles wordt altijd in een overzichtelijk presentatie in LayOut aangeleverd.

Ben je toe aan een nieuw interieur, neem dan contact met ons op.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.