Interieuradvies en -Ontwerp Keuken in Hapert

Een gezellige woonkeuken in een kleine ruimte. Maar is dat wel mogelijk ? Met deze vraag, dus voor een stukje interieuradvies en -ontwerp in Hapert, klopte ze bij RIV aan.  Het zou zo mooi zijn om met vrienden gezellig te kunnen “kokkerellen en hapje eten” in de keuken ! Beetje kletsen en ondertussen een hapje bereiden ….. zo met z’n allen ! De woonkamer wordt v.w.b. kleurstelling hierop aangepast, alles wordt opnieuw gestukt en gestyled. Dat is de wens van dit stel ! Na een gesprek is het al snel duidelijk dat de stijl modern/landelijk gaat worden. 

 

Uitvoering : Belgisch hardstenen werkblad in combi met rustiek fineer houten fronten, een verzonken spoelbak en schiereiland dat hoofdzakelijk een zitfunctie heeft. In de hoek van de keuken, grenzend aan de antraciet stalen schuifpui naar de woonkamer, een kast met apparaten. De oven /magnetron en koffiemachine. De muren van de woonkeuken zijn geschilderd in een supermooie soft groene tint van Little Greene en de kozijnen zijn geschilderd in een Antraciet kleur. Het gehele interieur is nu een mooie combi met genoeg contrast en heel veel sfeer ! De woonkeuken is meer dan gezellig !! Daar wordt nu “gekokkereld” !

Het project is nog niet volledig gerealiseerd. Meerdere foto’s volgen ……

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.