LUXE KEUKEN HAPERT

under construction 

Een gezellige woonkeuken in een kleinere ruimte! De stijl gaat modern/landelijk worden. 

Luxe materialen worden gebruikt zoals o.a. een belgisch hardstenen werkblad in combi met rustiek fineer houten fronten, een verzonken spoelbak en schiereiland dat hoofdzakelijk een zitfunctie heeft. In de hoek van de keuken, grenzend aan de antraciet stalen schuifpui naar de woonkamer, een kast met apparaten. De oven /magnetron en koffiemachine. !

Dus toch luxe in een kleine ruimte!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.