Over R I V

R I V staat voor creatief, professioneel, passie voor het vak en een eerlijk advies.

Drijvende kracht achter R I V is Annemiek Roozen. Ze komt uit een ondernemersgezin van “Bouw en Materialen”. En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ook Annemiek gaat het vak in. Het Interieur Vak.

Annemiek

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt.

Door dat te bereiken ga ik een leidraad geven en starten we met een aantal opties. Door alles wat op de markt is zien we immers “door de bomen het bos” niet meer. Nadat we samen een keuze gemaakt hebben, werk ik het interieurplan uit om vervolgens dieper in te gaan op alle adviesmogelijkheden betreft de inrichting en styling. De wensen en eisen van de klant blijven de focus, om vervolgens samen met mijn visie een bijzonder interieur met een eigen identiteit te creëren. En dan wel de identiteit van de bewoners, ondernemers, uitbaters of eigenaren.

Dat is de uitdaging die ik graag met je/jullie aanga.

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.