EIGENTIJDSE BADKAMER HILVARENBEEK

Een eigentijds interieur voor deze nieuwe badkamer. 

Een combi van beton, hout, designtegeltjes en praktische, grote tegels op de vloer. Een half vrijstaand bad, betonnen wastafel met verzonken wasbak op een eiken houten meubel. Een nis in de douchehoek en een nis bij het bad. Praktisch en een bijzonder effect. In de vorm van domotica wordt de bijzondere verlichting in deze badkamer aangestuurd. Een eigentijdse luxe!

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.