Interieuradvies en -ontwerp Badkamer Tilburg

De kinderen zijn de deur uit en de badkamer die zoveel jaren intensief dienst heeft gedaan wordt verbouwd. Dus interieuradvies en -ontwerp voor de badkamer in Tilburg. Een eigentijds interieur voor deze nieuwe badkamer. Dit stel wil een gezellige badkamer waar het fijn “badderen” is !

 

Een combi van beton, hout, designtegeltjes en praktische, grote tegels op de vloer. Mooi sanitair met een half vrijstaand bad, een betonnen wastafel met verzonken wasbak op een eiken houten meubel en een toilet in een “eigen” hoekje. Een nis in de douchehoek en een nis bij het bad. Zo praktisch en ook een bijzonder effect. Tot slot een stukje domotica via de smartphone voor de speciale lichteffecten in de gehele badkamer. Het is zeker een gezellige badder kamer geworden !! Een interieur dat klopt !

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.