STIJLVOLLE WONING OIRSCHOT

Praktisch, gezellig, een eenheid maar  met de nodige spanning in het interieur !  Het werd Modern Interieurdesign voor de benedenverdieping in Oirschot. 

De indeling van de woning wordt veranderd. De wand tussen woonkeuken en woonkamer verwijderd. De schuine haardpartij midden door het woonkamer gebied wordt  afgebroken en opnieuw opgebouwd met een doorkijkhaard.  Interieurdesign voor de keuken in de vorm van een moderne keuken met landelijke touch. Daarnaast een spoeleiland met zitfunctie. Alles uitgevoerd in groengrijze tinten in combi met hout en hier en daar donkere elementen voor de nodige spanning en contrast in het interieur. 

Stijlvol en eigentijds is het resultaat!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.