Interieurdesign Benedenverdieping Eindhoven

Wensen : een sfeervol familiehuis waar we met kerst met z’n allen rond de tafel bij de haard kunnen dineren ! Praktisch, gezellig, een eenheid maar  met de nodige spanning in het interieur !  Het werd Modern Interieurdesign voor de benedenverdieping in Eindhoven. Wel een tikkeltje landelijk maar met een eigentijdse twist. 

Uitvoering : de schuine haardpartij midden door de woonkamer afgebroken en opnieuw opgebouwd met een doorkijkhaard. Zowel in de woonkamer als de eetkamer heerlijk genieten van de haard. Houten vloer geschuurd en in de juiste kleur geolied. Interieurdesign voor de keuken in de vorm van een moderne keuken met landelijke touch door de kookfunctie in een koof . Daarnaast een spoeleiland met zitfunctie. Alles uitgevoerd in groengrijze tinten in combi met hout en hier en daar donkere elementen voor de nodige spanning en contrast in het interieur. 

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.