Interieurstylist Berkel-Enschot.

Ken je dat …. op een gegeven moment ben je je interieur helemaal beu ! Tijd voor de interieurstylist ! Hier en daar al eens iets nieuws bijgezet, andere spullen naar de zolder .. en na een tijdje is je interieur een allegaartje. Dit gezin is klaar met m.n. de woonkamer. Ze hebben dringend behoefte aan een interieurstylist die hun  woonkamer, hal en keuken kortom de benedenverdieping grondig restyled . Na een aantal gesprekjes zijn we het samen eens ; de stijl gaat Stoer & Lifestyle met een vleugje Landelijk worden. 

 

Uitvoering : 

De indeling ondergaat een verandering, meubels worden verplaatst. De muren krijgen een kleurtje en we gaan woonshoppen voor vloerkleden, meubilair, accessoires en raambekleding. Na een aantal weken is het werkelijk een heel andere woonkamer !! Dat was een gezellige styling opdracht die we samen tot een goed einde hebben gebracht. 

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

“Interieur benedenverdieping vernieuwd, daarbij raad en ondersteuning gevraagd bij Roozen interieurvisie.
Door de enthousiaste en professionele samenwerking zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.”

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.