LANDELIJK & KARAKTERISTIEK OISTERWIJK

Een karakteristieke woonboerderij in het buitengebied. De landelijke woonstijl is nadrukkelijk uitgevoerd. De typisch boeren plavuizen vloer met de fraaie off white typisch landelijke keuken met terrazzo werkblad en wit eiken houten panelen. De prachtige schuifdeuren met glas in lood vormen de afscheiding van woonkeuken en woonkamer zoals dat vroeger was.

Heerlijk om hier te wonen! 

 

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.