Landelijk Interieur / Leefkeuken Eindhoven

Een woonboerderij in het buitengebied. Restyling van met name de woonkamer en woonkeuken.

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

 

“Twee jaar geleden ongeveer vonden mijn man en ik dat er wat aan de sfeer mocht veranderen in ons huis. Maar we wilde het niet TE drastisch aanpakken.   We vroegen Mieke om advies en zij kwam met de tip om bepaalde kleuren te gebruiken, en de opstelling van onze meubels te veranderen.  Dus door wat kleine aanpassingen en de juiste kleur op de muur kregen we dankzij Mieke weer een totaal ander en sfeervol interieur.”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.