Woonkamer / Keuken/ Hal Inrichten Oirschot

De woonwens van dit gezin uit Oirschot is een fijne benedenverdieping waar heerlijk geleefd kan worden. Een warm en knus huis in balans. Het is nu een gedateerd huis….. Je weet wel … donker eiken balkenplafond, heel grof stucwerk en die typische zware donker houten binnendeuren met zware profielen en grote messing klinken. De woonkamer / keuken en hal zijn toe aan een dosis verandering en vernieuwing. 

We gaan samen rond de tafel en door het maken van een plattegrond, zodat we overzicht hebben, ontstaan al snel de eerste ideeën. 

Uitvoering :

De mooie eiken balken blijven behouden, maar worden gezandstraald. Wat een supermooi hout zit daaronder !! Een nieuwe vloer, warme uitstraling in houtstructuur. De haardpartij wordt afgebroken en opnieuw opgebouwd met een extra paneel rond de gaskachel, zodat deze in “the picture” staat.  De lambrisering in de keuken blijft ook behouden. Door het spelen met groene / witte en grijze tinten is dit een eyecatcher geworden. De keuken zelf is nog prima maar wordt opnieuw gespoten in een kleur van nu. De deuren worden vervangen door freeslijndeuren in een grijstint. Al met al een ware metamorfose, een compleet nieuw ingericht huis ! We hebben er samen weer iets moois van gemaakt.

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

“De huiskamer en keuken waren toe aan een flinke opknapbeurt en aan een stukje modernisering. Wat ga je dan veranderen en welke kleuren, accessoires, etc ga je dan kiezen? Met de hulp en ideeën van Mieke, is onze huiskamer en keuken erg mooi geworden en is er een eenheid gecreëerd. Dit hadden wij zelf niet kunnen bedenken. We zijn erg blij met het eindresultaat. Daarnaast hebben we de fijne en professionele samenwerking met Mieke als zeer prettig ervaren.”

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.