ROYALE STIJLVOLLE WONING OISTERWIJK

Een gedateerd huis met donker eiken balkenplafond, heel grof stucwerk en die typische zware donker houten binnendeuren met zware profielen en grote messing klinken, ondergaat een flinke metamorfose. 

De vol eiken balken blijven behouden, maar worden gezandstraald. Een nieuwe vloer, warme uitstraling in houtstructuur. De haardpartij wordt afgebroken en opnieuw opgebouwd met een extra paneel rond de gaskachel, zodat deze extra benadrukt wordt. .  De lambrisering in de keuken blijft behouden en wordt door het spelen met groene / witte en grijze tinten een eyecatcher. . De deuren worden vervangen door freeslijndeuren in een grijstint. 

Kortom een stijlvolle woning geworden!

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

“De huiskamer en keuken waren toe aan een flinke opknapbeurt en aan een stukje modernisering. Wat ga je dan veranderen en welke kleuren, accessoires, etc ga je dan kiezen? Met de hulp en ideeën van Mieke, is onze huiskamer en keuken erg mooi geworden en is er een eenheid gecreëerd. Dit hadden wij zelf niet kunnen bedenken. We zijn erg blij met het eindresultaat. Daarnaast hebben we de fijne en professionele samenwerking met Mieke als zeer prettig ervaren.”

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.