Binnenhuisarchitect Horeca Interieur Moergestel

Ergens in het begin van de bouw van de mooie Reuselhoeve in Moergestel ga ik meekijken. Deze horeca ondernemer wil vooral een sfeervolle, landelijke “horeca tent” met hier en daar stoere elementen. Mensen moeten zich THUIS voelen. Hier moet een binnenhuisarchitect aan te pas komen. 

Er komt veel bij kijken. Aan de hand van Visuals en vele gesprekken  zien we beetje bij beetje een mooi horeca interieur verschijnen. 

Uitvoering : 

Eiken houten spanten, betonnen vloer in een warme kleur, stalen trap en stalen elementen. Niet alleen antraciet staal maar ook corten staal. Portugese design tegeltjes, staldeuren op rail, stoere lampen en spots en de mooie kleuren van Little Greene. Zelf ontworpen tafels in een combi van hout met vintage staal in 2 versies. Een verhoogde leeshoek met een stoere tafel en wandbank. Wat een sfeervol geheel. Hier wil je gewoon zijn !!

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

 

“Dankzij Roozen Interieurvisie is het totale interieur van de Reuselhoeve in balans. Het ontwerp van de tafels, de kleuren van vloer, muren, meubels, barbladen, keuzes van materialen, het bijpassende assortiment van stoelen, de zithoek -alsof je thuis bent- en accessoires, de indeling en totale inrichting. De 800 bezoekers op onze open dag zijn hier enthousiast over. Alles klopt, mooi werk Annemiek en fijn samengewerkt. Dank je.”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.