KARAKTERISTIEK LANDELIJK HORECA PAND MOERGESTEL

Deze horeca ondernemer wil een sfeervolle, landelijke uitstraling met hier en daar stoere elementen. De ambiance moet goed zijn en de mensen moeten zich thuis voelen!. 

Aan de hand van Visuals en vele gesprekken  zien we beetje bij beetje een mooi horeca interieur verschijnen. 

Uitvoering : 

Eiken houten spanten, betonnen vloer in een warme antraciet/bruin tint, stalen trap en stalen elementen. Niet alleen antraciet staal maar ook corten staal. Portugese design tegeltjes, staldeuren op rail, stoere lampen en spots en de mooie kleuren van Little Greene. Ook het meubilair van deze horeca gelegenheid wordt door RIV ontworpen. Tafels in een combi van hout met vintage staal in 2 versies. Een leeshoek op verhoging met een grote landelijk stoere tafel en wandbank in onderscheidende kleur. 

Het resultaat is overweldigend!

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

 

“Dankzij Roozen Interieurvisie is het totale interieur van de Reuselhoeve in balans. Het ontwerp van de tafels, de kleuren van vloer, muren, meubels, barbladen, keuzes van materialen, het bijpassende assortiment van stoelen, de zithoek -alsof je thuis bent- en accessoires, de indeling en totale inrichting. De 800 bezoekers op onze open dag zijn hier enthousiast over. Alles klopt, mooi werk Annemiek en fijn samengewerkt. Dank je.”

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.