INTERIEURONTWERP BEDRIJFSPAND TILBURG

Het pand van Sol Nederland B.V. is toe aan uitbreiding en renovatie. De bestaande kantoren en kantine worden voorzien van nieuwe vloeren en het gehele pand wordt geschilderd in een fraaie kleurencombi van deze tijd. Daarnaast wordt het pand uitgebreid met een gedeelte nieuwbouw. 

Een fraai interieur plan wordt uitgevoerd met als centrale schakel het veelzeggende logo van dit “breath taking” bedrijf. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.