STIJLVOLLE EIGENTIJDSE WONING OISTERWIJK

De bewoners wilden een praktisch en dynamisch interieur. Stijl: modern met een tikkeltje landelijk.

De benedenverdieping en badkamer worden aangepakt. 

De wand tussen woonkamer en keuken wordt verwijderd. Er ontstaat een mooie ruimtelijke keuken / woonkamer, die toch afgescheiden zijn van elkaar door de kastenwand tussen de beide ruimtes. De nieuwe vloer voor de gehele benedenverdieping wordt een keramische matte betonlook tegel 90x90cm voor een optisch groter effect. Combinatie van het geheel : Kleurtjes in de witte en poederachtig groene, een strook ongekantrecht eiken hout verticaal tegen de muur (woonidee), antraciet staal, wit hoogglans keuken, een strook velvet behang bij de eettafel (woonidee), kozijnen in RAL7021 en  zwarte banken voor het nodige contrast, want ze houden van een dynamisch interieur.

Een eigentijds interieur voor deze nieuwe badkamer. 

Een combi van beton, hout, designtegeltjes en praktische, grote tegels op de vloer. Een half vrijstaand bad, betonnen wastafel met verzonken wasbak op een eiken houten meubel. Een nis in de douchehoek en een nis bij het bad. Praktisch en een bijzonder effect. In de vorm van domotica wordt de bijzondere verlichting in deze badkamer aangestuurd. Een eigentijdse luxe!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.