Woning starters Bladel: “Een warme deken … zo voelt het!”

De eerste woning die je samen koopt! Een fijne sfeervolle plek voor ons beide en de hond. Het was bij de bezichtiging van de woning al moeilijk om alleen naar de indeling en grootte van de ruimtes te kijken. Daar begon het al mee….

En nu .. zijn we met de hulp en vaardigheid van Annemiek Roozen van Roozen Interieur Visie zo ontzettend blij en trots op “onze stek”. Een warme deken … zo voelt het! 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.