MODERNE STARTERS WONING BLADEL

Bij bezichtiging is het een opgave om door het bestaande interieur heen te zien dat de indeling en grootte van de ruimtes prima zijn. Na een flinke verbouwing, een nieuwe badkamer, een mooie haard / TV partij, vloeren, kleuren, meubilair en raambekleding mag het resultaat er zijn. 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.