STIJLVOL PENTHOUSE TILBURG

Het huis wordt te groot! Het onderhoud teveel!

Een penthouse in de stad  zou  een mooie oplossing zijn. Vlakbij de voorzieningen, mooi uitzicht en genoeg ruimte.

Een complex in aanbouw; een kale ruimte !

 

 We gaan een interieur plan bedenken van indeling tot oplevering. Het gehele penthouse wordt ingedeeld; Keukengebied, Woonkamer gebied,  2 slaapkamers en 2 badkamers, Ruimte voor wassen en drogen, inloopkast, voorraadkast en werkplek. Na logisch en vooral praktisch denken en ontwerpen, waarbij de wensen en eisen van onze opdrachtgever hoog in het vaandel staan, ligt er een mooi interieur plan. Een logische indeling, een haardvuur dat al vanaf de voordeur zichtbaar is en door het gehele penthouse, een keuken met vanaf het kookeiland een prachtig uitzicht en een ruime woonkamer met de haard en tv als middelpunt. Taatsdeuren, veel doorzichtigheid en dus ruimtelijkheid door gebruik van veel glas. Gebruik van de juiste materialen en kleuren. Balans, verbindingen en het nodige contrast. Privacy waar het nodig is en gezelligheid en sfeer door het gehele appartement. . 

Wat heerlijk om daar te mogen wonen!

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.