MODERNE ROYALE VILLA OISTERWIJK

under construction 

 

De wens : het bouwen van een nieuwe woning op een fijne plek. 

We willen een sfeervol huis met de juiste kleurstelling. Een woonkamer voor het luisteren naar muziek, en een woonkamer met een werkplek en tv …. en een leefkeuken. Ook het exterieur moet v.w.b. de juiste combi van materialen en kleuren nog even bekeken worden. De juiste kleur betonstuc, leien, hout, en kozijnen. Samen gaan we aan tafel en de eerste stappen worden gezet. 

Het wordt een mix van modern en design. Kleurstelling warmgrijs en warmgroen voor de muren en warmgeel voor de raambekleding in combi met inbetween gordijnen in een beige/grijze tint en hier en daar een strak rolgordijn in diezelfde beige/grijs.  Een materialenmix van hout in de vorm van een moderne visgraat lichteiken vloer en een softbetonlook warm grijze tegel 75x75mm, aluminium antraciet schuifglasdeuren en kozijnen in combi met warm grijze freeslijndeuren, alle muren en deuren op elkaar afgestemde kleuren en mooie volle raambekleding. De badkamers en toilet zijn doorgetegeld in dezelfde tegel met enkele details in een donkerdere tint. 

Wat een mooi eindresultaat!

Wil je meer info neem dan contact met ons op. 

 

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.