ROYALE SPLIT LEVEL VILLA BOXTEL

En wat is je dierbaar!

De zorg voor je (schoon)ouders is het je meer dan waard om te verhuizen van het mooie Noord-Holland naar het nog mooiere Noord-Brabant. Terug naar “de roots” waar je bent opgegroeid. 
Een flinke uitbreiding en ingrijpende verbouwing van de bestaande jaren 70 villa die 3 niveau’s telt. 

De typisch voor de jaren 70 kenmerkende materialen en kleuren  zijn  ingeruild voor de moderne materialen en kleuren van nu. Vloer vervangen en met vloerverwarming is de woning zeer comfortabel geworden. De indeling is gewijzigd. De woning is nu transparant door gebruik van glas in staal taatsdeuren, Hoog en Breed. De villa ligt boven niveau en verder van de weg met een heerlijk park rondom, dus de doorzichtigheid door veel en grote raampartijen is fantastisch. Met de juiste indeling, fraaie op maat gemaakte keuken, twee praktische, gezellige badkamers, vijf naar smaak van de “bewoners” vernieuwde slaapkamers, licht en warmte in alle vloeren, kleuren en materialen die sfeer oproepen, meubilair en accessoires ten voeten uit, mooie volle raambekleding en sfeervolle verlichting is deze villa een waar paradijs!!

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.