Nieuwbouw Modern Landhuis Buitengebied Moergestel

under construction 

 

De wens om nog eens terug te gaan naar het buitengebied vertaalt zich in een nieuw te bouwen Modern Landhuis. Bouwen aan een Optimaal Leefklimaat. Een slogan die waargemaakt wordt door optibouw en bewijst dat bouwen met een hoge kwaliteit snel, slank, duurzaam en energieneutraal kan. De woning voldoet aan de hoogste energetische eisen en biedt een optimaal leefcomfort. 

Roozen Interieur Visie RIV heeft meegekeken en -bepaald bij het exterieur, maar gaat voornamelijk het interieur vormgeven. De plannen liggen grotendeels klaar! Nu de uitvoering nog ….

We houden je op de hoogte!!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11a
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.