STIJLVOL MODERN LANDHUIS MOERGESTEL

under construction 

 

De wens om nog eens terug te gaan naar het buitengebied vertaalt zich in een nieuw te bouwen Modern Landhuis. Bouwen aan een Optimaal Leefklimaat. Een slogan die waargemaakt wordt door optibouw en bewijst dat bouwen met een hoge kwaliteit snel, slank, duurzaam en energieneutraal kan. De woning voldoet aan de hoogste energetische eisen en biedt een optimaal leefcomfort. 

Roozen Interieur Visie RIV heeft meegekeken en bepaald v.w.b. het exterieur. Met name verdeling ramen en deuren, bepaling bijzondere elementen en het totaalplaatje materialen exterieur is vorm gegeven,  maar RIV gaat zich voornamelijk bezig houden met het interieur. De plannen liggen grotendeels klaar! Nu de uitvoering nog ….

Juni 2021: de woning krijgt al vorm. Waar je al bijna 10 maanden  “boven hangt” zie je nu voor je ogen verschijnen. Het ontwerp wordt werkelijkheid. Uitsparingen voor ontworpen ramen en deuren zijn zichtbaar en helemaal naar tevredenheid.

Het eerste optische materiaal is toegepast. De Rodruza Stenen in het bijzondere Hilversum Formaat zijn nog mooier dan verwacht! 

 

Juli 2021: de bouw vordert gestaag. Inmiddels is de woning “dicht”. Aluminium kozijnen in de perfecte RAL kleur, met triple glas, vlakke pan antraciet, overige buitendeuren en EPDM op de vlakke daken. 

September 2021: De zuil aan de voorzijde van de woning is al goed zichtbaar. Nu de bekleding nog :). Ook de sterk overstekende nokken aan beide zijden komen prima tot hun recht. De woning heeft zijn vorm maar nog niet alle materialen zijn toegepast. Nog even spannend dus…  

November 2021: Het exterieur is inmiddels zo goed als “af”. De gekozen materialen zijn toegepast. Het resultaat is een perfecte mix van mooie materialen. Zink en hout, glas en aluminium, beton en steen. Het optische kleurenplaatje is geheel naar wens. De overheersende RAL kleur van de hoofdbouw wordt; mooi onderbroken door de donkere kozijnen; subtiel afgewisseld met het hout onder de nokken (en straks de kolommen rondom) en; gedomineerd door de strakke bronzen bekleding van de zuil, die daardoor uniek is. Het resultaat is geheel naar wens; het totaalplaatje boven verwachting!

De werkzaamheden aan het interieur liggen op schema. De eerste tegels zijn gezet. Van de master bathroom hebben we inmiddels een goed beeld. De tegels zijn prachtig! De stukadoor gaat beginnen en de vloeren worden gelegd. Wat zijn we benieuwd!! Nog even wachten….. 

Mei 2022: De woning is inmiddels betrokken. Het interieur nog niet helemaal “af”! Wel fantastisch om te zien dat de belangrijkste speerpunten waar dit interieur op gebaseerd is geheel tot hun recht komen.

De eerste wens/eis was een sfeerpunt midden in de woning, die dus van alle kanten bij betreden van de woning en m.n. het woonkeuken/woonkamer gebied direct in het zicht is. Het sfeerpunt is de haard geworden die dus vanuit het woonkeuken gebied, vanuit het woonkamer gebied en vanuit de hal dus bij binnenkomst in de woning direct in het oog springt. Een sfeervol vuurtje verlicht de ruimte en van alle kanten komt de sfeer en warmte je tegemoet. 

De tweede wens/eis was het vrije uitzicht op de akkers (met z’n oude grote eiken bomen) tot aan de bosrand in de verte, vanuit elke ruimte in de woning optimaal te benutten. Ook deze wens is uitgekomen. Vanuit het woonkeuken gebied, woonkamer gebied, de master bedroom en master bathroom allen gelegen op de begane grond is het uitzicht door de grote raampartijen meer dan prachtig. Heerlijk om wakker te worden, te badderen en douchen, te eten en borrelen met altijd een wijds en schitterend uitzicht. In één woord “Amazing”!!

Na aanleg bestrating en tuin zal de volledige interieur reportage online komen. Voor nu kunnen we al enkele beelden laten zien.  

We houden je op de hoogte!!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.