STIJLVOL BUITENVERBLIJF ‘S-HERTOGENBOSCH

Een riante kavel met moderne villa en grote tuin.  Door het transparante karakter van de woning maakt de tuin een belangrijk onderdeel uit van het interieur. Vele raampartijen zorgen voor fraaie doorkijken naar buiten. De hoogte van de ruimtes geeft nog eens een extra ruimtelijk gevoel van de luxe en sfeer in dit interieur. 

Een fraaie haardpartij die tevens dienst doet als divider tussen het zit- en eetgedeelte is zeer sfeer verhogend. De moderne,  grote hoekbank met een heerlijk zitcomfort is zo gesitueerd dat alle belangrijke zichtpunten zoals Haard (schilderij)TV en Tuin maximaal binnen het gezichtsveld vallen. De zichtwand is in een zeer fraaie contrasterende tint geschilderd waardoor het interieur optisch rustig, modern en “not-overdone” is.

Heerlijk! De ruime keuken met grote openslaande deuren naar het terras. Praktisch modern met een grote eettafel in het midden van de ruimte en een vloer die “het verschil” maakt. 

Wat een luxe om hier te mogen wonen!

 

  

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.