MODERN LANDELIJKE WONING HAAREN

Een typische jaren zeventig woning gelegen in het prachtige Brabantse buitengebied, is aan een ware metamorfose toe. De bewoners, een jong gezin, wensen een praktisch interieur; – waar de landelijke beleving centraal staat; – dat stijlvol sfeervol & eigentijds is; – en waar verbinding van binnen met buiten een belangrijk issue is.

 

In korte tijd is de benedenverdieping onherkenbaar geworden. De woning wordt uitgebreid en de nieuwe indeling wordt met name vanuit praktisch oogpunt nauwkeurig bekeken. De royale landelijke leefkeuken is het middelpunt van het huis. Natuurlijke materialen en eigentijdse elementen gecompleteerd met de mooiste kleuren,  resulteert in een bijzonder sfeervolle leefruimte. De doorkijk houthaard naar de woonkamer is slechts één van de vele bijzondere details. De grote raampartijen aan de achterzijde van de woning kijken uit op een prachtige tuin met zwembad. (in aanleg)

 

“Het Brabantse Land” en de eigentijdse, landelijke elementen in deze woning maken dat “het leven hier goed is”!!

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.