VILLA MET MODERNE UITSTRALING HILVARENBEEK

De wens van de bewoners is het creëren van een moderne woning, praktisch, sfeervol en met de nodige weldadige accenten. 

We starten met het exterieur en plaatsen een splinternieuwe zinken dakkapel. Deze valt in het badkamer gebied, waardoor deze ruimte groter en lichter wordt. De entree wordt aangepakt en de totale woning inclusief deur- en raamkozijnen wordt geschilderd. 

Het interieur is het speerpunt. Op de bovenverdieping worden de Master Bedroom met badkamer, de overloop en trap grondig aangepakt. Onherkenbaar, nieuwe indeling, inloopkast met stalen deuren, praktisch houten bank, nieuwe bed ombouw, nieuwe vloeren, nieuwe glasdeuren, sfeervolle badkamer, alles op maat gemaakt en de onmiskenbare finishing touch zijn de in het oog springende sfeervolle kleuren gebruikt op de wanden. Een prachtig geheel!

Daarna vindt er op de benedenverdieping een ware metamorfose plaats. Persoonlijke wensen, comfort en sfeer vormen hier de uitgangspunten voor het creëren van een high-end interieur. Keuken en woonkamer worden verbonden door de combi van de juiste materialen, kleuren en zichtlijnen. Een nieuwe vloer met vloerverwarming, een groot kookeiland uitgevoerd in de juiste kleurstellingen, een gezellige haard die vanuit elke hoek van de woning zichtbaar is, zelfs direct bij binnenkomst door het plaatsen van een stalen glasraam en -deur. Door gezellig te gaan woonshoppen met de opdrachtgevers is doordacht het nieuwe meubilair, accessoires en raambekleding uitgezocht. 

Het is een “plaatje” geworden.  

 

 

 

 

 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.