REVIEWS van onze klanten.

Een greep uit de reviews van onze klanten !

“Dankzij Roozen Interieurvisie is het hele interieur van de Reuselhoeve in balans. Het ontwerp van de tafels, de kleuren van vloer, muren, meubels, barbladen, keuzes van materialen, het bijpassende assortiment van stoelen, de zithoek -alsof je thuis bent- en accessoires, de indeling en totale inrichting. De 800 bezoekers op onze open dag zijn hier enthousiast over. Alles klopt, mooi werk Annemiek en fijn samengewerkt. Dank je.”

“Annemiek, een geweldige interieurontwerp(st)er. Ze heeft ons op een duidelijke manier geweldige adviezen gegeven. Ze gaf ons de ruimte en tijd om hierover te brainstormen. In overleg zijn we tot een mooi interieurplan gekomen. En tot op de dag van vandaag hebben we hier zeer zeker geen spijt van gehad. We genieten elk uur van ons nieuwe interieur. Annemieke’s interieurvisie is een aanrader voor iedereen!”

“Twee jaar geleden ongeveer vonden mijn man en ik dat er wat aan de sfeer mocht veranderen in ons huis. Maar we wilde het niet TE drastisch aanpakken.   We vroegen Annemiek om advies en zij kwam met de tip om bepaalde kleuren te gebruiken, en de opstelling van onze meubels te veranderen.  Dus door wat kleine aanpassingen en de juiste kleur op de muur kregen we dankzij Annemiek weer een totaal ander en sfeervol interieur.”

“Interieur benedenverdieping vernieuwd, daarbij raad en ondersteuning gevraagd bij Roozen interieurvisie.
Door de enthousiaste en professionele samenwerking zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.”

“De huiskamer en keuken waren toe aan een flinke opknapbeurt en aan een stukje modernisering. Wat ga je dan veranderen en welke kleuren, accessoires, etc ga je dan kiezen? Met de hulp en ideeën van Annemiek, is onze huiskamer en keuken erg mooi geworden en is er een eenheid gecreëerd. Dit hadden wij zelf niet kunnen bedenken. We zijn erg blij met het eindresultaat. Daarnaast hebben we de fijne en professionele samenwerking met Annemiek als zeer prettig ervaren.”

Enige tijd geleden een huis gekocht, een nieuwe plek, een nieuwe start. Wat was het lastig om de mogelijkheden van het huis te zien. Op advies van Annemiek werden enkele aanpassingen gedaan, wat een ruimte en licht, een wereld van verschil. Ook kwam ze met enkele plannen voor de inrichting met verschillende opties voor de sfeer in huis. Uiteindelijk een keuze gemaakt met de deskundige hulp van Annemiek en daar was ons nieuwe huis. Nadat we nog een middag op pad zijn geweest voor de laatste accessoires was het klaar! We genieten elke dag van ons (t)huis! Dank je wel Annemiek voor je deskundige, gezellige aanpak!”

“Wij zijn nog steeds heel erg blij dat we Annemiek vroegen ons te helpen met het indelen en inrichten van onze woon/eetkamer!!!”

“We zijn prettig en op een professionele manier geholpen met het restylen van onze huiskamer. Annemiek luistert goed naar je wensen en combineert die met haar ideeën en daarbij blijft het dan nog steeds jouw huiskamer. Wij hadden zelf geen idee wat we met al die verschillende stijlen die we hadden aan moesten daar heeft Annemiek door kleur op de muur, een vloerkleed wat meubels een likje verf en nieuwe gordijnen een eenheid van gemaakt. We zijn erg blij met het resultaat.”

“Wij zijn erg blij met je plan en advies m.b.t. inrichting benedenverdieping en het juiste meubilair. Voor nu nergens spijt van. Inschakelen van jou was top!!”

Heb je ook interieurplannen neem dan contact met ons op !

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Heuvelstraat 11
5066 PB  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.